En iværksætter med et dobbeltliv

Morten Madsen som er direktør og ejer af Designkataloget.dk fik forleden delt og skrevet en artikel omkring hans dobbeltliv, som iværksætter og fuldtidsrevisor sideløbende. Artiklen blev delt på Business.dk og gav et super fint indblik i den ambitiøses iværksætters liv. Dét at drive egen webshop, er en drøm for Morten, men det er dog heller ikke helt uvant, da han allerede for 5 år siden også var selvstændig med egen shop.

Teknologien gør omverdenen dynamisk 

Dog har tingene ændret sig lynhurtigt i den teknologiske verden, hvilket også gør at meget har ændret sig siden dengang. Morten overtog shoppen tilbage i 2016 og har sidenhen haft mere fokus på, hvordan han mest hensigtsmæssig har kunnet drive forretningen videre, uden at ændre for meget på shoppens kerneforretning, nemlig nips og mindre anskaffelser til boligen – dog har han besluttet, at have endnu mere fokus på at sælge lidt større artikler; såsom møbler. Dette har været en ganske fornuftig succes, da Designkataloget kun har oplevet vækst siden overtagelsen.

Grib chancen eller drop iværksættervejen

Morten mener selv, at det er nødvendigt at turde tage nogle chancer som iværksætter, for ellers vil man blot fortryde det bagefter. Som iværksætter handler det om, at kunne håndtere rigtig mange forskellige situationer, da man er en del af hele værdikæden og dermed også direktør for alle de stillinger, der nu måtte være inden for marketing, logistik, salg mv.

Her oplever Designkataloget vækst

Nogle af de ting som Designkataloget har solgt rigtig godt af, har været det upcoming og meget omtalte designer brand Juncher Design, som producerer minimalistisk interiør, som er skabt til det nordiske hjem. Endvidere har også hans billige sofapuder givet et solidt afkast, og spørg man direktøren selv, så forventer han også at se endnu mere trafik og salg over foråret og sommeren. Det er især blevet morderne at bruge store puder til at indrette sig, såsom alternativ til stole, eller lænestole i stuen, men i stedet anvende puden som et alternativ for at skabe det her naturlige indretningslook, som mange forfølger i øjeblikket.

Alt held og lykke til Designkataloget fremadrettet.

Skriv en kommentar