Halstedhus Efterskole

Efterskole med masser af sport!

Hvert år tager næsten 30.000 unge mennesker på efterskole – typisk enten i 9. eller 10. klasse, enkelte efterskoler tilbyder dog også efterskole på 8. klassetrin. Ialt er der omkring 250 efterskoler med en masse forskellige tilbud og profiler rundt omkring i Danmark.

Hvis du overvejer et år på efterskole, og hvis du er “tosset med sport”, så er Halstedhus Efterskole en rigtigt god mulighed for dig.

Halstedhus Efterskole ligger i naturskønne omgivelser nær Nakskov på Lolland. Halstedhus har hvert år omkring 140 nye elever på eftrskoleophold, og tilbyder efterskole på 9. og 10. klassetrin.

Halstedhus har stort fokus på idræt/sport og en aktiv livsstil. Alle elever på efterskolen vælger således et linjefag indenfor idræt.

Blandt de populære linjefag finder man fodbold efterskole, håndbold efterskole og efterskole ridning. Men der er også mulighed for at kombinere efterskole med svømning, eller hvad med golf efterskole?.

Hvis du godt kan lide idræt, men – endnu – ikke har fundet din helt egen “favorit”, kan du også vælge linjefaget idræt. Her vil du i løbet af dit efterskoleår stifte bekendtskab med en bred vifte af forskellige idrætsgrene, så mon ikke du finder din favorit i årets løb.

Fælles for alle skolens linjefag er, at du finder nogle fantastiske rammer på Halstedhus Efterskole. Skolens faciliteter er helt i top. Hvis du f.eks er interesseret i efterskole ridning kan det nævnes, at Halstedhus netop har netop færdiggjort en ny spring- og dressurbane til eleverne på ridelinjen. Og hvis du har egen hest, har du naturligvis mulighed for at få den med på efterskole!. Er du til golf vil du kunne glæde dig over den lækre 18 hullers golfbane, som skolen har lige udenfor døren. Og når det er koldt og vådt råder eleverne på golflinjen over en indendørs golfsimulator.

Udover muligheden for at kombinere dit efterskoleophold med en masse sport under helt optimale forhold vil du opleve, at der ikke er gået på kompromis med fagligheden. Du forlader uden tvivl Halstedhus Efterskole med den nødvendige boglige ballast i rygsækken. Du vil uden tvivl også finde mange rigtigt gode, nye venner på skolen. Halstedhus vægter samvær og sammenhold meget højt.

Få dit livs skoleår på Halstedhus Efterskole.

 

 

Skriv en kommentar