ECOchild det bedste for baby

Ved du hvor mange skadelige stoffer vi udsættes for ufrivilligt og uvidende i vores dagligdag gennem mad, kropspleje, rengøring og vask osv? Som forældre til små børn spekulerer vi nok alle på et tidspunkt på, hvordan vi bedst kan beskytte vores babyer mod skadelig kemi fra omgivelserne. Udfordringen for os forældre er stor, men læs videre her, så får du lidt mere information om økologisk børnetøj og babytøj, så er du hjulpet lidt på vej.

Hvad kan du selv gøre?
Du kan beskytte din baby og dit barn mod en del skadelig kemi ved at købe økologisk babytøj og børnetøj. Især med tøjet helt tæt på kroppen er det vigtigt, at det er økologisk da det er helt tæt på babys og barnets sarte hud.
Men tænker du på at din baby og de helt små børn er ekstra udsat for skadelige stoffer fordi babyer og små børn bruger munden til at undersøge verden med? Derfor er det vigtigt også at købe økologiske babybukser, babytrøjer, baby t-tshirts, sparkedragter, heldragter og babyhuer da baby og små børn sutter på tøjet.

Hos www.ECOchild.dk er der et stort udvalg i alt basic babytøj til at skabe en farvestrålende økologisk babygarderobe. Vi  har alt til den økologiske babygarderobe lige fra økologiske babybukser, babytrøjer og t-shirts, forklæder, svøb og meget mere.
Udover almindeligt tøj er der også praktiske forklæder, badekåber, tæpper og bamser. Alt sammen i økologisk bomuld.Tøjet er i skønne farver og striber og selvfølgelig fremstillet af ren økologisk blød bomuld. Alle tryklåse er nikkelfri og ikke allergifremkaldende. Leder du også efter andet til baby end tøj, så har vi også biologisk nedbrydelige bleer og bleposer, økologisk babyshampoo, økologiske naturbadesvampe der er bæredygtigt høstede i det græske ø-hav og meget mere.

Alt vores tøj er GOTS-certificeret. Global Orgnic Textile Standard. Det betyder at vi har kun den mest miljøvenlige kvalitet økologisk bomuld nemlig med over 95% økologiske bomuldsfibre. Vi er stolte af at kunne tilbyde det allerbedste til baby. Du kan læse mere om GOTS-certificering ved at følge dette link GOTS.

Køber du økologisk babytøj vil du hver dag med god samvittighed kunne klæde baby på.

Kik ind hos ECOchild.dk Her kan du løbende få inspiration til økologi og børn og baby i hverdagen.

Skriv en kommentar