Din cykel er på vej til Polen

Du har sikkert prøvet det – du kommer ud en morgen, og regner med at skulle cykle til skole eller arbejde. Men nej – din cykel er væk, og du er ikke den eneste. En organiseret bande har været forbi, og klippet samtlige låse, og taget alle interessante cykler med sig. Vink farvel til din cykel – den ser du aldrig mere.

NU er det slut – hvordan sikrer jeg min cykel?

Hvis du er blandt de tusindvis af danskere som er dødtrætte af at få stjålet dit dyrebare transportmiddel i tide og utide fordi folk ikke kan kende forskel på dit og mit, så tag et kig på denne cykelalarm fra Sonus, som sikrer din cykel på en ny måde.

I modsætning til almindelige låse, der virker ved at du enten låser din cykel med en nøgle eller skal gå og huske på en bestemt kode, så reagerer denne lås på bevægelse – så længe cyklen står stille, siger låsen ikke en lyd, men lad os sige at en tyv prøver at flytte din cykel… Så vil den give tre høje advarselsbip, som skal få tyven til at stoppe det han har gang i. Hjælper dette ikke, så går alarmen igang, og folk i nærheden er ikke i tvivl om hvad der foregår. Tyven fordufter sikkert hurtigt fordi han ikke kan lide at tiltrække sig opmærksomhed, og din cykel får lov at blive stående.

Om Sonus

Sonus cykelalarmen er opfundet af en dansk ingeniør med base i København. Historien lyder på at han var så træt af at få stjålet sin cykel, at han tog sagen i egen hånd og opfandt denne tyverialarm til cykler. Nu kan andre også nyde godt af hans opfindelse, og det er der altså en del der allerede har valgt at benytte sig af.

Hos Boligvogter kan du læse mere om denne låseanordning.

Skriv en kommentar