Design inventar

Inventar der bruges til butikker.

Når du skal til at finde inventar til din fysiske butik, er der mange forskellige typer af inventar du kan få brug for, hvis det skal se fedt ud. Herunder vil vi komme ind på nogle af de ting du kan købe til din butik for at få mest mulig ud af indretningen.

Gadeinventar

Til gaden findes der gadevogne og tøjstativer til brug af fremvisning af dine produkter udendørs. Du kan selv sammensætte dine salgsvogne som du vil, så det kommer til at stå i tråd med resten af din indretning. Gadevogne kan findes i 2 forskellige størrelser, hvilket er afgjort af længden. Her er der 60cm og 112 cm vogne som kan bruges til udendørs fremvisning af produkter. Derudover kan du købe et bord hvor produktere kan ligge på og et stativ til jakker, frakker og lignende.

Vægskinner er en god basis ting at have til som inventar i din butik.  Den kan bruges til mange formål, det være sig eksempelvis til tøjbutikker børnetøj, garderobe mm.  Her får du meget indretningsmateriale får pengene og du kan bruge forskellige plader og ophæng på disse vægskinner for at det op i den rigtige højde i forhold til hvor du vil have dine ting, derfor kan det også bruges som bøjle ophæng til tasker og tøj med bøjler på.

Butiksdiske er en uundværlig ting til din butik, da ekspedienten skal have et bod at stå bag.

En disk på 90 cm eller 120 cm passer ind i de fleste butikker i dag og de fleste du kan få er enten i hvid, sort eller grå som passer bedst ind i designet til de fleste butikker. Du kan finde dit nye inventar og meget mere indretnings udstyr online. Jeg plejer at finde mit online på http://www.inventarbutik.dk/ som har alt i den dur.

Skriv en kommentar