Den perfekte bluetooth højtaler til festivalen og med stort batteri

Alle ved du ikke kan tage på festival uden, at have en bluetooth højtaler med, så du kan få gang i en fest, uanset hvor du er. Desuden skal højtaleren være med indbygget batteri og et batteri, der kan holde strøm længe nok. Til sidst skal den kunne holde til det regner og være modstandig over for støv.

Ofte er det unge mennesker der tager på festival og så er budgettet til sådan en højtaler ofte ikke ret højt og derfor skal hoved ligges i blød for, at finde en til billige penge. Heldigvis findes der bluetooth højtalere der kan alle de funktioner og samtidig, ikke skære ned på ølbudgettet på festivalen.

Det du skal lede efter er en højtaler fra Jabees og her er de 5 grund til det netop skal være fra Jabees!

  1. Altid en god lyd. Du er altid sikker på, at din bluetooth højtaler fra Jabees har en virkelig lækker og ikke mindst sprød lyd. For hos Jabees ved de hvordan de laver en billig højtaler og på en og samme gang, har en lækker lyd. Før i tiden var god lyd ensbetydende med, du skulle af med en mindre formue, men det er langt fra nødvendigt, nu om dage.
  2. Jabees bluetooth højtaler kan både holde til vand og støv. På en festival sover du i et telt og derfor kan du ikke undgå, at dine ting bliver våde og der er støv og snavs over alt. Heldigvis er en Jabees højtaler designet til, at det ikke er noget problem. De er certificeret til, at de både er støv, snavs og vandmodstadige. Dog kan du ikke bade med den eller smide den i en spand med vand, men en bluetooth højtaler fra Jabees kan bruges selv om den er ude i regnvejr. Derfor er en jabees højtaler mere end perfekt til, at tage med på Roskilde, Skanderborg eller Tinderbox. De er skabt til det miljø, hvor der er vand, støv og snavs over alt.
  3. Lang batteritid. Du kan altid være sikker på, at din bluetooth højtaler fra Jabees kan holde strøm længe. Det har ingeniørerne fra Jabees taget højde for, da de designet den. Alt efter hvilken model fra Jabees du vælger, holder de strøm fra 4 timer og op efter, hvilket er ret godt. Desuden kan du spille højt musik i flere timer, før du skal tænke på, at den snart skal oplades igen. En Jabees højtaler tager heller ikke længe, at oplade. Så kan du hurtig spille musik igen og få gang i festen.
  4. Utrolig prisvenlig. Køber du en af Jabees højtalere, er de utrolig prisvenlige. Så selv om du er fattig studerende der lever af pasta og ketchup hele måneden lang, så kan du sagtens finde penge til, at købe en med til Roskilde. I forhold til prisen, får du utrolig meget for pengene og en utrolig lækker højtaler med høj klar lyd.
  5. Skratter ikke. Mange kender det, at høre du en sang hvor de synger i meget høje tonelejer eller med en dyb bas, og så begynder de, at skratte helt vildt. Sådan er det ikke med de højttaler som Jabbes laver. De kan sagtens spille We Found Love med Rihanne, hvor hun kommer helt op i de højeste tonelejer, uden at det begynder at lyde helt hen i vejret. Lyden går knivskarpt igennem og spiller du Rammestien hvor de bruger en masse dybe baslyde, går lyden klar og tydelig igennem. Det viser, at Jabees ved hvad de laver og kan lave lækre højtaler, som heller ikke koste en formue, bare fordi lyden er god og har et godt batteri indbygget, så du ikke skal tænke mere over det.

Skriv en kommentar