Deltag i konkurrencer og vind fede præmier

Du har sikkert hørt, at man kan tjene penge på at deltage i konkurrencer, ikke? Det er ganske vidst ikke kun penge man kan tjene på det – man får noget udover det: præmierne.

99% af alle online konkurrencer er ikke snyd, selvom der er mange der tror det. Det handler blot om at tilmelde sig det sted, som ser troværdigt og ’oprigtigt’ ud.

Man vinder aldrig i konkurrencerne..

Jo, det gør man faktisk. Lad mig fortælle dig en historie, som er sand.

Engang brugte jeg en time om ugen på at tilmelde mig forskellige konkurrencer. Jeg vil tro at jeg fik tilmeldt mig 4-5 stykker hver uge. Det gjorde jeg stort set hver uge i flere måneder – og det bar frugt.

Jeg vandt godt nok ikke en bil eller 200.000 kroner, men jeg vandt blandt andet i en konkurrence der hed ”vind billetter”, hvor jeg vandt 10x biografbilletter. Jeg vandt også i en konkurrence, hvor jeg vandt en ferie – og en anden konkurrence, hvor jeg vandt 25.000 kroner til elektronik.

Så sammenlignet med den tid jeg brugte på at tilmelde mig konkurrencerne og den timepris jeg fik ud af det, er rigtig god. Vi snakker altid en timeløn på omkring de 3-4.000 kroner. Ikke dårligt, vel?

Det er ikke blot et tilfælde at jeg vandt, selvom man godt kan være tilbøjelig til at tro det. Jeg vandt alle præmierne i forskellige konkurrencer. Hvis man blot bruger et par timer om ugen på at tilmelde sig konkurrencer, er man næsten sikker på, at man nok skal vinde noget engang imellem. Det kan godt være det ikke er hovedpræmien man vinder, men så er der så mange andre fede præmier man også kan vinde.

Hvis jeg var dig, ville jeg prøve min metode. Det er gratis – og du skal kun bruge en time eller to om ugen. Du har to timer om ugen – så hvad er din undskyldning, for ikke at gøre det?

Skriv en kommentar