Brio Legetøj

Legetøj fra Brio kommer i en meget bred målgruppe. Alt lige fra de helt små, til børn over 8, kan alle få legetøj fra Brio, det gør faktisk Brio til et af de bedst udbydende producenter indenfor børnelegetøj. Denne artikel vil gennemgå nogle af de muligheder man har, hvis man er på udkig efter Brio legetøj.

Brio Toget

Det mest klassiske stykke legetøj i Brios samling, er deres toge. De er sammensat med en klassisk magnet i begge ender af toget (bortset fra det designerede førerhus). Toget er i en brugervenlig størrelse for et barn, og de er udsmykket med fine detaljer og farver, som gør toget mere indbydende at lege med. Brugervenlighed er noget der går igen, over hele linjen med Brios produkter, og især banerne er designet til at kunne hurtigt og enkelt blive skilt ad, og sammensat igen på ny.

Togbaner og Veje

Brios togbaner og veje er designet til at have samme tykkelse, det vil sige alle Brios køretøjer kan faktisk benyttes, sammen med de her baner. Så står man lige og mangler spor til sin fint dekorerede vej, så kan man tilføje sine togskinner, for at udvide banen en smule. Man kan i hvert fald bruge bilerne på tværs!

Komfur, Køkkenvask og Dukkevogn

Hos Brio kan man også få legetøjskomfurer eller køkkenvaske, dog primært mest møntet til pigerne. Det kommer i en god størrelse, og har de forventede løsdele og funktioner. Dukkevognen er ikke full-size, så man kan ikke bruge den til sine egne børn. Børn elsker at lege med dukker, og simulere virkeligheden med sin egen fantasi. Med alle dukker, skal de jo have et sted at sove – og her er dukkevognen bare perfekt!

Skriv en kommentar