Blogbattle.dk – Kampen om bedre blogs

Blogging er i stadig stigende grad blevet populært. Muligheden for at lave sin egen blog har aldrig været større. Grunden til det er blevet populært at blogge er bla. det behov mange har for at dele deres interesser, er faringer, eller ngoet helt tredie. Samtidig er der et hav af læsere der bruger meget tid på netop,  at læse blogs om noget der interesserer dem eller måske mangler et godt råd om.

Med den stigende interesse og det eksploderede antal danske blogs, har vi alle samme brug for et sted at starte. Hvor finder jeg en blog inden for mine interesser, hvordan sorterer jeg de dårlige blogs fra og finder de bedste blog til netop min smag?

På blogbattle.dk går bloggere og læsere sammen ind i kampen for bedre blogs. Bloggere tilmelder deres blog og efterfølgende kan læserne, nye som faste, give en simpel karakter og give en kommentar med på vej.

Det feedback en blogger får fra læseren er uvurderlig i forhold til at udvikle og forbedre sin blog for at få endnu fleres læsere. På blogbattle.dk har du muligheden for at komme i nærkontakt med læserne og ikke mindst være der hvor det hele starter.

Det er gratis at tilmelde sin blog på blogbattle.dk så der er ingen undskyldning for ikke at give læserne en mulighed for at være med i legen.

Kig forbi og giv en stjerne og noget god karme.

Blogbattle.dk

Vi ses!

Skriv en kommentar