3 sportsrejser du må opleve i 2017

Sportsrejser er blevet en rigtig populær rejseform hos både unge og voksne og med god grund. Kombinationen af samvær, fælles sportsinteresse og aktiviteter har fået større prioritet i vores hverdag og det afspejler sig i måden vi rejser på. På en sportsrejse kan man også kombinere afslapning og sport og det giver mulighed for at planlægge en rejse med både sin bedre halvdel, venner eller familie. Der er med andre noget for enhver smag. Er man en gruppe er der selvfølgelig også mulighed for at arrangere en tur. Det er altid en god idé at kontakte et rejsebureau først, da man her kan få masser af inspiration og input til rejsen fra en erfaren rejsekonsulent. I denne artikel vil vi kigge på 3 populære sportsrejser, som forventer at hitte i 2017. 

Fodboldrejser

Tag din kammerat med på en fodboldrejse til England og oplev den ægte stemning omkring en Premier League kamp! Tag f.eks til Liverpool og oplev opgøret mellem bysbørnene Liverpool FC og Everton FC, når de den 1. april mødes i et klassisk arvefjendeopgør. Her er der garanti for syngende tacklinger, tekniske detaljer og en rivalisering, der næsten ikke bliver større i engelsk fodbold. Tager du afsted, får du også muligheden for at opleve en fodbold-by, hvor alt i et par dage kun handler om fodbold. I gaderne og rundt omkring på byens traditionelle pubs, vil du høre sange, eller chants som det kaldes i England, og der vil helt sikkert være mulighed for at få en god fodboldsnak med en af de lokale over en pint. Fodboldrejser giver mulighed for at møde sin favoritklub og spiller!

NFL i London

Vær med, når NFL igen til efteråret rammer Europa. Den amerikanske udgave af fodbold har for alvor fået resten af verden med på vognen. Det betyder, at arrangørerne bag NFL har rykket nogle af kampene ud af staterne for at udbrede kendskabet til sporten og for at kunne drage fordel af den bølge, som sporten i den grad rider på i øjeblikket.
Det er allerede fastlagt, at London, ligesom de 11 foregående sæsoner, har fået kampe. Det er en unik mulighed for at opleve stjernerne på nærmeste hold. Der vil blive spillet fire kampe i efteråret. To af dem på legendariske Wembley og to på det imponerende og af mange endnu ikke opdagede rugbystadion Twickenham. Er du til NFL samt engelsk kultur og charme, så er dette rejsen for dig.

Formel 1

Er du til fart over feltet en hel weekend, så har LA-Travel turen til dig. Vi arrangerer ture til Formel 1-løb i både forår og efterår. Der er en spændene sæson forude. Bliver det igen Lewis Hamilton der vinder med holdkammeraten Nico Rosberg bag sig, eller er der andre kørere og hold, der vil prøve at blande sig. Og hvordan med Kevin Magnussen? Kan danskeren lægge et hektisk år bag sig og få en god sæson på sit nye team, Haas F1. Det bliver vi klogere på i den nye sæson, og med LA-travels skræddersyede ture har du muligheden for at følge med på forreste parket. Vi står for flybilleter, hotelbooking og transport til Formel 1-banen. Det eneste, du skal tænke på, er hvor i Europa, du ønsker at se racerløb.

Formel 1, NFL og fodboldrejser i Europa er populært og der er som sagt noget for enhver smag. På latravel.dk kan du finde mere inspiration til sportsrejser i 2017.

Skriv en kommentar