3 gode niche dating sider

Niche dating er det helt store hit for tiden. Tendensen begyndte måske med sider som BeautifulPeople.dk der fik en masse omtale og som i stedet for at slås om at være dating siden for alle, gik den stik modsatte retning. Det inspirerede så en masse nye dating sider der droppede at kæmpe med Dating.dk om tronen som Danmarks største dating side, men i stedet for gik målrettet efter en mindre gruppe. Det er der kommet nogle gode smalle dating sider ud af.

Fitness Dating.dk

Fitness Dating er en gratis dating side for fitness fanatikere og dem der bare kan lide at holde sig i god form. Her er medlemmerne i hvert fald gennemsnitligt i bedre form end den almindelige dansker.

Elitedaters.dk

Elitedaters er en dating side for højtuddannede eller det vil den i hvert fald gerne være. Der er nogle strenge krav til profilen og det gør at siden fremstår mere seriøs end andre side.

Scor.dk

Scor er ikke en ny side, men bør alligevel tages med fordi den er så populær. Her er der højt til loftet og plads til at jagte erotik og frække oplevelser uden at blive dømt. Den er elsket eller hadet af samme grund.

Skriv en kommentar